Sunday, February 6, 2011

Du vil vide, hvorfor græder?
f du har læst denne artikel glem ikke at klikke på advetisements på denne blog. Den venlighed du gjort for de grænser, er meget meningsfulde for mig, som har otte børn, der lever i beskedne kår. Tak ...

Hvornår vil Baby Sleep All Night? Forældre til nye babyer ofte spørge: "Vil min baby nogensinde sove igennem om natten?" Det er normalt for babyer til at vågne op om natten Sulawesi. Nogle babyer gå tilbage til at sove på egen hånd, men andre græde, og deres forældre vågne op. sovende baby "Sulawesi den første måned af vorden, de fleste spædbørn aawken hver 3 til 4 timer og kræve, plejepersonale at afvikle dem tilbage til at sove." (Middlemiss, 2004, Wolfson et al, 1992 som citeret i Loutzenhiser & Sevigny, 2008) De fleste babyer lærer at sove hele natten i det første år Sulawesi. Nat vågner frekvens tendens til at reducere i det første år Sulawesi. (Loutzenhiser & Sevigny, 2008) De skal vokse sig stor nok til at gå længere og længere uden at blive fodret, kan en 6-måneder gammel baby sove seks timer om natten, før de skal til at spise. Og mange babyer gå tilbage til at sove let efter deres natten fodringer. Nogle babyer tage længere tid at lære at sove igennem om natten. Selv efter to år gammel, et barn ud af hver fem vågner op og græder de fleste nætter. Barnets personlighed kan være en faktor. Nogle babyer er rastløs, og de vågner nemt. Andre sover trygt og i lang tid. Andre har brug for mindre søvn, og de vågner op meget tidligt om morgenen. Waking natten anses ikke for et problem for familier i alle dele af verden. Kulturer i nogle forældre ikke forvente babyer at sove alene, eller på et bestemt tidspunkt eller sted. Men for mange forældre i vores samfund, er det svært, når babyer vågner om natten. Forældre ikke får nok søvn, og de er ikke gratis at lur Hvornår baby ikke Sulawesi dagen. Hvordan man kan hjælpe Baby Sleep Her er nogle ideer til at hjælpe din baby med at lære at sove om natten. Husk, babyer er alle forskellige. Det vil tage nogle babyer længere tid end andre til at sove igennem om natten.

    
* Har rolige aktiviteter i slutningen af dagen i stedet for baby dem, der får ophidset. For at få hende klar til søvn, udvikle en Bedtime rutine, og gør det samtidig Andre nat. Rock, kram, eller læs for at hjælpe barnet slå sig ned.
    
* Hjælp baby med at lære at trøste sig selv. Dette vil hjælpe ham med at komme tilbage til at sove på sit eget, hvis han vågner om natten. Giv ham en sut, en bamse, eller en speciel tæppe til at holde, eller lad ham sutte hans tommelfinger. Også, det er vigtigt at lægge barnet i seng, mens han AWAKE stedet for at lade ham falde i søvn Rocking eller når de ammer. En baby, der altid er lagt i seng søvn er mere sandsynligt, at en baby, som vågner op om natten Sulawesi.
    
* Nogle babyer vågne op, fordi de bliver sultne, Mulia babyer mindre end 3 måneder gamle. Normalt, hvis dit barn falder i søvn tidligt, så prøv at vågne hende 11:00 for en god fodring. Dette kan hjælpe hende til at sove til tidlig morgen. Selv om mange mennesker tror det, fodring korn til babyer hjælper ikke dem sove igennem om natten.
Hvad skal man gøre, når Baby græder Meget små børn har brug for trøst at vide, at Them forældre vil altid hjælpe, dag eller nat. Går til din baby græder, når han er vigtig. Det vil hjælpe ham at lære at stole på dig. Hemmeligheden er at kontrollere, om barnet på en måde, der hjælper ham til at sove igen. Her er nogle ideer til at prøve med din baby:

    
* Vent et par minutter inden jeg går i for at se om baby går tilbage til at sove. Hvis du går i alt for hurtigt, kan hun ikke lære at trøste krævende og gå tilbage til at sove på hendes eget. Nogle forældre vågne op i det øjeblik barnet begynder at bevæge sig rundt. Hvis det sker for dig, kan du flytte barnets Crib eller skrue ned for skærmen, så du ikke vågner op så let. Hvis barnet virkelig har brug for dig og råber højt, vil du stadig høre hende og vågne op.
    
* Hvis barnet ikke falde i søvn igen, så tjek for at se om der er noget problem, at du skal hjælpe med. Er baby blive generet af kraftig støj eller stærkt lys? Er han for varmt eller for koldt? Er han sulten? Er han har brug for en ble forandring? Har han en feber, en infektion i øret, eller problemer med børnesygdomme? Hvis du tror, en af disse er et problem, gribe ind og se, om barnet går tilbage til at sove.
    
* Vær blid og hurtig til at hjælpe dit barn, så hun ikke vågner op mere. Efterlad en nat lys på Når du lægger barnet ned om natten. Så du behøver ikke at tænde et lys Når du går i senere. Prøv baby forsigtigt klappede på bagsiden i et minut i stedet for at samle hende op. Må ikke rock eller lege med baby Dette kan tilskynde hende til at vågne op oftere om natten eller Rocking Fordi hun kan lide at lege med dig.
    
* Hvis baby er godt, tørt og ikke sulten, kan han bare brug for at græde lidt at falde i søvn. Men lytter til en baby græde er hårdt arbejde. Et par minutter kan synes som en time! For at hjælpe dig vente, indstille en timer til 10 minutter. Du kan selv ønsker at bære ørepropper eller lukke en dør for at hjælpe dæmpe barnets gråd. Hvis baby stadig skriger efter 10 minutter, gå igen for at kontrollere, om der er noget galt, så indstille timeren igen.
Hvor du kan få mere hjælp Hvis du prøver disse ideer, men de synes ikke at arbejde, så tal med din læge. Der kan være en medicinsk grund til, at dit barn vågner op. Tale åbent med din læge, og nævne noget, du er bekymret for. Nogle gange kan en læge kan give dig medicin for at hjælpe barnet sove, så du kan få den søvn, du har brug for. Skulle du men forstå, at barnet kan vågne op igen, når du stopper Give medicin. Hvis du og din læge beslutter sig for at give baby medicin, skal du sørge for at følge anvisningerne nøje. Tal med din læge, hvis du har spørgsmål. At tale med andre forældre om dine problemer kan hjælpe også satser. De kan have idéer, som du ikke har prøvet endnu. Også, så tjek din lokale bibliotek eller boghandel for bøger om babyer vågne op om natten. Her er en du kan spørge om: The Sleep Book for trætte forældre ved R. Huntley (Forældre Press, 1991). Skal fremmes De fleste babyer vågner om natten for en stund. De lærer, hvordan man falde i søvn på egen hånd. Men du har brug for din hvile, også. Hvis du opdager, at du bliver meget ked med baby til at vågne om natten, så sørg for hun er sikker i sin seng. Så gå ind i et andet værelse og roligt ned. Tal med nogen. Spørg en betroet ven eller et familiemedlem til at hjælpe i et stykke tid, så du kan få noget søvn. Aldrig nogensinde ryste din baby ud af frustration dem til ro ned. Husk, at din baby ikke er ved at vågne op med vilje for at forstyrre dig. Dit barn vil lære at sove igennem om natten. Igen, hvis dine bekymringer ikke forsvinder skal du sørge for at tale med dit barns børnelæge for at få hjælp. Indsendt af habibzul kl 01:56 Email This BlogThis! Indbetalt til Twitter til Facebook Del på Google Buzz

No comments:

Post a Comment